Maak een afspraak met een rijwielhandelaar in de buurt

De onderstaande lijst bevat alle rijwielhandelaren die partner zijn van Maastricht Bereikbaar. Deze rijwielhandelaren bieden onder andere korting bij de aankoop van een nieuwe fiets of e-bike. De korting en overige voordelen ontvang je op vertoon van jouw kortingsvoucher van Ontdek de e-bike. Vergeet dus niet de kortingsvoucher aan te vragen.

Een ideale mogelijkheid om nog meer informatie over de e-bike te ontvangen! Wellicht na jouw probeer ervaring bij Ontdek de e-bike of zonder ervaring met ons programma; met de test de e-bike van de rijwielhandelaar module kunt je direct inzien welke testfietsen er beschikbaar zijn bij de rijwielhandelaren in de regio Zuid Limburg. Je kunt een afspraak direct aanvragen om vervolgens na een korte instructie en toelichting een mooie testroute af te leggen.

Door te klikken op een van de onderstaande rijwielhandelaren zie je de beschikbare testfietsen. Je kunt ook op de onderstaande knop klikken om een totaal overzicht te zien van alle beschikbare testfietsen.

Overzicht van test e-bikes bij rijwielhandelaren

Rekers Tweewielers Hoensbroek

Kouvenderstraat 181
6431 HE Hoensbroek

Al meer dan 85 jaar het vertrouwde adres voor u tweewielers, waar vakkundigheid en aandacht voor de klant voorop staan, komt u gerust eens binnen en laat u overtuigen door ons team.

Ook voor reparatie en onderhoud aan u tweewieler bent u aan het goede adres.


Rens Janssen Tweewielers

Ganzeweide 52-54-56
6413 GG Heerlen


Halfords Maastricht

Brusselsepoort 74
6216 CG Maastricht

Onze winkel biedt u handige accessoires en diensten voor onderweg met de fiets. Tevens beschikken wij over een eigen fiets-werkplaats.  Dus heeft u bijvoorbeeld een lekke band, dan zorgt Halfords dat deze snel weer gemaakt is.

Verder is het assortiment altijd actueel en de producten en diensten van een goede kwalteit . Heeft u  toch moeite met het vinden van een product ,dan zijn onze medewerkers altijd behulpzaam en voorzien je van het juiste advies.

U vind bij Halfords diverse merken e-bike's zoals b.v.  Hercules, Vogue en Hollandia. Alle fietsen staan afgemonteerd in onze vestiging, zodat u ten alle tijden een degelijke proefrit kan maken op de fietsen naar keuze.

 


Rob Smeets Rijwielen

Bunderstraat 193
6231 EK Meerssen
043-3655269
3 test e-bikes


Bikefun Heerlen

Kerkraderweg 84
6416 CL Heerlen
045-5426249
2 test e-bikes

BIKEFUN HEERLEN, bij ons vindt u een zéér zorgvuldig samengestelde collectie sportieve fietsen. Wij bieden een zeer ruime keuze aan racefietsen, mountainbikes, stadsfietsen en e-bikes. Wij hebben onze leveranciers geselecteerd op: kwaliteit, value for money, service, betrouwbaarheid en imago. Onze merken TREK – CANNONDALE en ISAAC voldoen ruimschoots hieraan.

Op het gebied van E-bikes staan TREK en CANNONDALE garant voor uiterst betrouwbare, sportieve, lichte en stabiele fietsen met - zeker voor het Limburgse heuvelland  belangrijk-  sterke motoren met een zeer groot bereik. Wij werken dan ook uitsluitend met fietsen met middenmotoren. Graag nodigen wij u dan ook uit voor een verhelderend bezoek aan ons bedrijf.

Wij bieden u o.a.:

Kennis, en een uiterst professionele, cleane werkplaats.

Kwaliteit, ruim assortiment en perfecte service.

Professionele dynamische fietsmetingen (samen met een Fysiotherapeut)

Liever een fiets leasen via uw werkgever? Dat kan! vraag ons naar de mogelijkheden van het Bovag Leasefietsplan 

Of ga naar de Bovag Leasefiets website: www.leasefiets.nl


Alley Cat Bikes & Coffee

Hoenderstaat 15-17
6211 EL Maastricht


Rijwielhandel Horsels


TMN Bike-Service

Scharnerweg 86
6224 JJ Maastricht
043-8526795
11 test e-bikes

Persoonlijke aandacht en snelle service. Dat is waar TMN Bike-Service voor staat. Of je nou wat extra power kunt gebruiken met een nieuwe E-bike of als student op zoek bent naar een gebruikte stadsfiets Tweewieler Marcel Niks (TMN) heeft het allemaal in huis. Daarnaast kun je er terecht voor kleine en grote reparaties.  Wie zijn fiets in de ochtend aflevert, kan hem meestal 's middags weer ophalen. TMN werkt snel, open en eerlijk. 

TMN helpt de klant graag aan een passende fiets. Wielrenners, mountainbikers en stadsfietsers zijn meer dan welkom om een kijkje te komen nemen en een ritje te maken op een van onze modellen. TMN Bike-Service is officiële dealer van Qwic, Merida, Cortina, biedt vouwfietsen van Dahon en een reeks aan gebruikte fietsen. 

Daarnaast heeft TMN Bike-Service een groot assortiment van bijhorende accessoires. Wie alles uit zijn nieuwe fiets wil halen, doet er goed aan om een verekering af te sluiten en vergoedt bij diefstal. Tweewieler Marcel Niks regelt het papierwerk voor de verzekering en een goedgekeurd slot. Je fiets dus goed verzekerd weg.  

Bij aankoop van een nieuwe fiets profiteer je van de standaard service: je krijgt de eerste twee servicebeurten altijd gratis. Zo fiets je net wat lekkerder weg op de nieuwe aankoop. 


Rijwielhuis J-P Diederen


Tweewielerspecialist Marsael bv


Bikestyle Mohren & Slangen

Rumpenerstraat 40 a
6443 CE Brunssum

Bij Bikestyle Mohren & Slangen zorgen onze medewerkers er voor dat u zich direct thuis voelt in een prachtige winkel van 600 m2 met 3 etages die vol staan met mooie fietsen en accessoires. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ons prima verplaatsen in de wensen van zowel de recreatieve als de sportieve fietser, wat garant staat voor een uitermate deskundig advies. Ons doel is om met u een `relatie` op de lange termijn te bewerkstelligen!


Giant Store Lemmens

Maastrichterlaan 1
6191 AA Beek
046-4371357
3 test e-bikes

Onze zaak is al sinds 1938 gevestigd in het centrum van Beek. Sinds 2014 zijn wij een Giant Store dat wil zeggen dat wij vrijwel de gehele collectie van Giant en LIV ruim gepresenteerd in onze winkel hebben staan.
Deze collectie hebben we aangevuld met Alpina kinderfietsen en Cortina fietsen en ook de E-bikes van Cortina.
Natuurlijk verkopen we niet alleen fietsen, maar kunt U ook terecht voor kleine of grotere reparaties in onze vakkundige werkplaats. Ons streven is dat we tevreden klanten hebben en staan dan ook bekend om onze service.

Daarnaast vindt U bij ons een ruim assortiment aan accessoires, onderdelen en kleding voor zowel heren als dames! Kom gerust eens kijken of maak een proefrit!


Giant Store Sittard-Geleen

Paardestraat 6-8
6131 HC Sittard

Wat heeft u als klant aan mooie woorden of loze beloftes? Deze worden in de huidige maatschappij helaas veel te vaak gedaan. Ervaar daarom het 'Giant Store Sittard-Geleen' gevoel want wij staan 52 weken per jaar voor u klaar met de best denkbare service (vakkennis) in combinatie met een concurrerende prijs.

 

Mooie woorden hè? ... Kom daarom langs en overtuig u zelf!


Fietsspeciaalzaak Alex van Oeveren


Quaaden Rijwielhandel

Akersteenweg 22
6227 AA Maastricht

Onze zaak is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van van 08.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 18.00. Op zaterdag van 08.00 tot 17.00 fietsen. Wat bij ons gekocht wordt, wordt gratis ter reparatie opgehaald tijdens openingstijden van onze winkel.


Cycling Evers

Burgemeester Cortenstraat 17
6226 GP Maastricht
043-3637178
7 test e-bikes

Wij verkopen geen fietsen!

Het klinkt natuurlijk erg tegenstrijdig maar bij Cycling Evers koop je geen fiets, maar een totaalpakket aan “onbezorgd fietsplezier”. Door te luisteren naar de wensen van onze klanten werken we samen aan het bepalen van de juiste keuze voor een fiets. Met behulp van het unieke bikefitting programma en het verlenen van de beste (persoonlijke) service, zorgen we ervoor dat iedere fietser kan genieten van een fiets die hem of haar op het lijf geschreven is. De merken die Cycling Evers voert worden allemaal geselecteerd op één criterium: kwaliteit. We schakelen met onze klanten. Aangezien we niet geloven in half werk, kopen klanten bij ons altijd een compleet pakket. De symbolische "schakels" die we daarbij doorlopen, namelijk het intakegesprek, het aanmeten, het samen kiezen, de finetuning en de nazorg, zorgen ervoor dat wij het fietsplezier van onze klanten voor jaren kunnen garanderen. Om onze visie kracht bij te zetten neemt onze werkplaats "Care and Repair" een belangrijke positie in binnen het bedrijf. In samenwerking met de BOVAG en Friesland Lease kunt u bij ons een fiets zakelijk of private leasen, waarbij onderhoud, reparatie, fietsverzekering en 24-uurs hulpdienst volledig inbegrepen zijn. Ook stimuleren wij het fietsen van en door vrouwen op race- respectievelijk mountainbikes. Cycling Evers ..... altijd in beweging!


Roger Wijnen sportief fietsen

Mauritslaan 120
6161HZ Geleen
046-4742966
11 test e-bikes

Welkom bij Roger Wijnen sportief fietsen

Het team van Roger Wijnen sportief fietsen heeft één ding gemeen: alle medewerk(st)ers hebben een grote passie voor sportieve fietsen en fietsactiviteiten en dat merkt u meteen wanneer u onze showroom betreedt. Onze winkel telt maar liefst twee etages vol e-bikes, mtb's, racefietsen, trekkingfietsen, superlichte tour- en sportfietsen, hybrides en urban-bikes. Ook op het gebied van kleding en accessoires hebben wij de mooiste en meest geavanceerde kwaliteitsprodukten voor u in huis gehaald. Uiteraard ontbreekt ook een technische afdeling niet: onze goed opgeleide en betrokken mecaniciëns hebben ieder hun eigen specialiteit.

Dé e-bike specialist van Limburg

Wij hebben een breed assortiment aan (highspeed) e-bikes van de merken Koga, Cube, Flyer, Cannondale en Stromer. Alle fietsen uit ons assortiment kunnen geheel gratis én vrijblijvend uitvoerig getest worden gedurende meerdere dagen. Wij zijn van mening dat het uitgebreide testen de belangrijkste fase van het aankoopproces is en wij hechten er grote waarde aan dat u nu de e-bike kiest waar u niet allen nu maar ook de komende jaren veel plezier aan beleeft. Onze specialisten informeren u graag verder en en gaan, samen met u, op zoek naar uw perfecte e-bike. Komt u gerust vrijblijvend bij ons langs voor een uitvoerig advies.

Wij verkopen niet alleen fietsen maar vooral fietsplezier!

Al onze e-bikes worden afgeleverd met het unieke Roger Wijnen sportief fietsen Service Plus Pakket. Hiermee bent u verzekerd van jarenlang onbezorgd fietsplezier. Ook adviseren wij u geheel vrijblijvend over een goede en voordelige fietsverzekering.

Vragen?

Neemt u gerust  telefonisch contact met ons op of breng een bezoek aan onze mooie showroom in Geleen wanneer u vragen heeft. Wij heten u van harte welkom!


Fietsshop Heuvelland


George Walstock Tweewielerspecialist

Ruttensingel 59
6214 SL Maastricht

Onze zaak is sinds 1983 gevestigd aan de Ruttensingel, net buiten het centrum van Maastricht. De kleine maar gezellige zaak staat vooral bekend om de goede service en de scherpe prijzen. Reken daarbij het uitgebreide assortiment van kwaliteitsmerken en u begrijpt, dat een bezoekje aan onze zaak zeker de moeite waard is.

Dealer van: Gazelle, Batavus, Trek, Cortina en Bianchi


Fietsspecialist Jos Feron

Torenstraat 1a 1 a
6333BC Schimmert

In de Limburgse heuvels ligt de gerenommeerde fietsspeciaalzaak van Jos Feron.

Al meer dan 50 jaar bestaat de zaak van Jos Feron.

Als jongen van 16 jaar en gepassioneerde fietser ging Jos aan de slag bij zijn ouders in de zaak, waarna op latere leeftijd de zaak door hem werd overgenomen. Samen met zijn vrouw bouwde hij de zaak uit tot een speciaalzaak in racefietsen, mountainbikes en E-bikes.

Wij bieden mooie en kwalitatief goede merken en hebben een ruime keuze in onze showroom. Ook voor kleding, schoenen, helmen en accessoires voor zowel dames en heren kunt u bij ons terecht.

Vanuit onze passie voor de wielersport, waarborgen wij onze kwaliteit en service met vakkundig personeel. U krijgt bij ons voldoende aandacht en ook na aankoop wordt aan u een goede service verleend.

Dus kom gerust eens langs en laat u inspireren!


Marco's Wielershop

Prestantstraat 27
6217 XS Maastricht

Onze zaak is sinds 2005 gevestigd aan de prestantstraat aan de rand van het centrum van maastricht. De ruime sfeervolle zaak met gratis parkeergelegenheid voor de deur, staat bekend als de electro specialist, en voor zijn goede service. Daarnaast helpt ons enthousiate team graag u ons uitgebreid assortiment te tonen.

Wij heten u graag van harte welkom in onze gezellige zaak met heerlijke koffie.


Bike Nation V.O.F.


Courtens Bike Sports

Calvariestraat 16
6211NJ Maastricht


Brandhof Bikes


Bike totaal Willemsen


Bert Rekers

Willemstraat 85
6412AP Heerlen
045 572 68 40
6 test e-bikes

De fietsenwinkel van Heerlen

Voor al uw e-bike`s , stadsfietsen , racefietsen , mtb`s en kinderfietsen

Tevens het adres voor al uw fiets reparaties ( ook voor fietsen die niet door ons zijn geleverd )


Tweewielers Bisschops VOF

St. Pieterstraat 59
6463 CR Kerkrade
045-5455608
2 test e-bikes

Sinds 48 jaar is Tweewielers Bisschops al te vinden in St.Pieterstraat 59 te Chevremont-Kerkrade.

Roger en Sandra Peusmans geven u het juiste advies in een ongedwongen sfeer bij de aankoop en onderhoud van uw fiets. Wij volgen voor u de ontwikkelingen op de markt en kunnen u ten alle tijden informeren en adviseren over de nieuwste producten.

Bij Tweewielers Bisschops kunt u terecht voor het grootste aanbod op het gebied van kwalitatief hoogwaardige fietsen. Naar het werk op je E-bike, stadsfiets of een weekend in de Ardennen op je mountainbike of racefiets, bij Tweewielers Bisschops vindt u alles wat nodig is om het plezier in fietsen te garanderen. Kinder fietsen,accesoires, kleding en alle andere zaken op fietsgebied treft u aan in onze winkel in Kerkrade.


2-Wielers Hensels

Overstraat 16
6151 CN Munstergeleen
(046) 411 06 70
6 test e-bikes


Stienen Tweewielers

Rijksweg Noord 161
6136 AA Sittard
046-4111120
4 test e-bikes

Stienen Tweewielers is een familie bedrijf dat reeds 80 jaar bestaat. Bent u op zoek naar een bedrijf met een goede service, dan bent u hier op het juiste adres. Wij verkopen fietsen en electrische fietsen van de merken Gazelle,Cortina, Batavus, Hercules en Sparta Vogue en Trek Dit alles kunt u ook laten repareren in onze vakkundige werkplaats. Wij hebben ook een ruime keuze aan fietstassen en fietsstoeltjes en andere accesoires en onderdelen. Wij streven ernaar om goede kwaliteit te blijven verkopen en om een goede service te blijven verlenen want een tevreden klant is wat ons einddoel is. Bezoek een keer vrijblijvend onze showroom.


Broqua Tweewielers

Rijksweg 5 a
6269AA Margraten

Wij hebben voor u een grote collectie E-bikes op voorraad, van Voorwielmotor, achterwielmotor tot de krachtige middenmotor. Van al deze soorten motoren zijn er verschillende demofietsen op voorraad die u ten alle tijden voor een proefrit kunt proberen. Tevens hebben wij ook de sportieve E-bikes van KTM, waaronder ook de mountinebikes en crosshybride. Dit voor de sportieve fietser die toch wel wat ondersteuning kan gebruiken.

Naast deze grote collectie e-bikes hebben we natuurlijk ook de gewone fietsen staan, en tevens een leuke collectie ATB en race fietsen.

Wij willen graag service en garantie bieden. Kom een keer geheel vrijblijvend kijken wat er allemaal is en laat u eens goed uitleggen wat de mogelijkheden op fietsgebied zijn.


Gelissen 2Wielers

Peldenstraat 10 a
6171XX Stein
046-4260772
3 test e-bikes

Bij Gelissen 2wielers, staat Persoonlijk advies, Service en Kwaliteit hoog in het vaandel. Onder het motto "alles is te realiseren" werken wij aan een zo hoogst mogelijke tevredenheid van de klant. Of u nu op zoek bent naar een E-bike of een sportieve mountainbike? Geen probleem, wij helpen u graag verder met het zoeken naar u ideale fiets! 

U bent altijd van harte welkom in onze winkel om eens rond te neuzen tussen het ruime assortiment of voor u reparatie in onze vakkundige werkplaats!

 


Bike Service Eijsden

Wilhelminastraat 84
6245AX Eijsden
043-4092916
8 test e-bikes

Bike Service Eijsden is gelegen in het mooie dorp Eijsden en wordt gerund door Michel en Kim en een team ervaren monteurs. Een gezellige dorpswinkel met een groot assortiment dat bestaat uit kwaliteitsfietsen in diverse segmenten. Kleurrijke kinderfietsen, trendy schoolfietsen, lichte hybrides en natuurlijk de populaire E-Bike. Ons motto; "Goed luisteren naar uw wensen en meedenken in uw keuze". We nemen graag alle tijd om u de juiste fiets te adviseren, het blijft tenslotte een persoonlijke keuze! De puntjes op de i zetten is geen extraatje maar hoort er gewoon bij. We heten u van harte welkom in onze winkel waar we naast een groot aanbod fietsen ook veel accessoires en onderdelen aanbieden en waar u terecht kunt voor alle soorten reparaties en onderhoud. Via onze website BikeServiceEijsden.com en onze facebook pagina houden we u op de hoogte van alle nieuwtjes, ontwikkelingen en ons aanbod fietsen maar persoonlijk advies is en blijft het beste advies, beleef het product, probeer het product, ervaar het! Daar kan geen internet tegenop! We zien u graag bij Bike Service Eijsden. Centraal gelegen bij het station in Eijsden.

 

Dealer van: Batavus - Qwic - Gazelle - Giant- Trek - Cortina - Alpina 


De Beente Fietsen & Scooters

Molensingel 19
6229 PB Maastricht
043-3616359
1 test e-bikes

Wij zijn in 2015 verkozen tot één van de 50 Beste Rijwielzaken van Nederland!! Kom langs en ontdek de persoonlijke servicegerichte aanpak van ons! Wij verkopen en onderhouden alle kwaliteitsfietsen en scooters. . Kom eens langs in onze 450 m2 grote, mooie maar zeker ook sfeervolle nieuwe winkel bij het Autoparc in Heugem, Maastricht. Dichtbij het AZM en UM.


Cycle Service Ron Stijns

Grote Straat 56 a
6325ED Berg en Terblijt

Cycle Service Ron Stijns vof gevestigd in Berg en Terblijt boven op de Geulhemmerberg heeft het Amerikaanse merk TREK als hoofdmerk. Bij TREK heeft u de keuze uit drie aandrijfsystemen voor elektrische fietsen:
1 BionX met de stille achterwielaandrijving in combinatie met derailleurversnelling.
2 Schimano STEPS met middenmotor in combinatie met gesloten kettingkast.
3 Bosch middenmotor in combinatie met achterderailleur.
Bezoek onde winkel en laat U adviseren over de eigenschappen van de drie systemen en maak een testrit op de 10% steile Geulhemmerberg.
Naast de E-bikes kunt u tevens terecht voor Stads-,Hybride-,ATB- en Race fietsen. Daarnaast hebben wij een groot accortiment aan fiets-tassen onderdelen en accesoires.

Fietsspecialist Aon De Stasie


Sluyter Tweewielers Geleen

Anjelierstraat 9
6163 CJ Geleen
046 4230710
3 test e-bikes

Jo Sluyter Tweewielers is een fiets- en bromfietsenwinkel in het centrum van Lindenheuvel. Onze zaak werd in de jaren 30 van de vorige eeuw door mijn vader opgericht. Na enige verplaatsingen zijn wij sinds 1955 op het huidige adres aan de anjelierstraat 9 in Geleen-Lindenheuvel gevestigd. Hier vindt U stadsfietsen, kinderfietsen, brom- en snorscooters, accessoires en natuurlijk elektrische fietsen.


Al in een zeer vroeg stadium, namelijk sinds 1993, verkopen en repareren wij elektrische fietsen. Met bijna 25 jaar ervaring in de verkoop en het onderhoud van deze fietsen mogen wij gerust stellen dat wij tot de pioniers van dit product in Limburg behoren. Lange tijd hebben wij merken als Giant, Qwic en Puch verkocht waarvan wij nog steeds het onderhoud verzorgen, maar de ontwikkelingen van de laatste jaren hebben er toe geleid dat wij sinds 2014 het Duitse merk Victoria (http://www.victoria-fahrrad.de/nl/) voeren als hoofdmerk. Als goede tweede verkopen wij een fiets van het Nederlandse bedrijf Trenergy (https://www.trenergy.nl/).

De voorwiel aangedreven fietsen van Trenergy zitten met hun prijs van circa 1200 tot 1600 euro in het midden segment. Vanaf mei zal er ook een Trenergy met een zeer sterke middenmotor leverbaar worden voor 2200 euro.

De collectie van Victoria is met prijzen vanaf 1850 euro, met een Bosch middenmotor, concurrentieloos in het topsegment. Voor de meest verfijnde modellen loopt dit door tot 3000 euro. Gelijk uitgeruste modellen van de andere grote merken zijn vaak wezenlijk duurder of eenvoudiger uitgevoerd. Wie eenmaal een proefrit heeft gemaakt met een Victoria/Bosch e-bike zal niet snel meer met een andere fiets tevreden zijn. Het normale fietsgevoel van een achterwiel aangedreven fiets, maar dan met een duwtje in de rug, en het stijve en stugge frame zorgen voor een uitermate strak weggedrag dat U prettig zal verrassen. Verschil in stabiliteit tussen dames en herenframe is praktisch afwezig.

Door ons op deze twee merken te concentreren is het mogelijk het onderhoud, de nazorg, en de nascholing optimaal te laten werken. Weinig bedrijven in de regio hebben een zo'n lange staat van dienst met e-bikes.

Natuurlijk hebben wij van beide merken testfietsen tot Uw beschikking staan. Een e-bike kopen, zonder minimaal enige tientallen kilometers te rijden, is naar mijn mening niet mogelijk.


Hopelijk mogen wij U binnenkort in onze winkel ontmoeten en U informeren over onze e-fietsen.

Met vriendelijke groeten, Jos en Jo Sluyter.


Huub Arets Tweewielers

Ridder Hoenstraat 118
6433 EG Hoensbroek
045 521 1893
3 test e-bikes


Framed

Tromputte 10
6269 BC Margraten

Bij Framed draait alles om "beleving", wij voeren alle fietsen, kleding en accessoires van de Amerikaanse merken: Cannondale, Scott en GT Bikes, daarnaast zijn wij ook dealer van het Franse merk Look. Racefietsen, mountainbikes, e-bikes en urban fietsen van deze merken zijn bij ons volop aanwezig.

Waarbij we graag even de aandacht willen vestigen op het feit dat de e-bikes van Cannondale zowel in 2012 als in 2015 “e-bike van het jaar” zijn geworden.

Jij moet je goed voelen bij een merk en dat is precies waar we bij Framed de 'ruimte' voor maken.

Wij benaderen niet alleen de ‘bike’ als designobject, maar verstaan ook de kunst om aan jouw veeleisende fietswensen tegemoet te komen. Bij ons loop je geen fietswinkel binnen maar een ‘fashionstore’ met een levendig industriële ‘look and feel’. Framed is zeker geen museum of bibliotheek, bij ons moet er met volle teugen genoten kunnen worden. In onze ruime zaak presenteren we de fietsen en accessoires op unieke eigentijdse wijze tegen een witte achtergrond, zodat alle details mooi tot hun recht komen. De klant zal hierdoor een weloverwogen keuze uit de collectie kunnen maken en bij twijfel evt. nog een testrit maken.

Voor een deskundig advies en een optimale service moet je bij Framed zijn !!


Willy Meijs B.V.


De Fietsenwinkel


FietsTotaal Giel Caris

Sloterstraat 13
6374 GN Landgraaf
045-5690655
3 test e-bikes

Welkom bij FietsTotaal Giel Caris - Landgraaf!
Al 29 jaar een begrip in Landgraaf: "Laat uw fietsplezier onze zorg zijn"!
Fietstotaal Giel Caris is een fietsenzaak waar u altijd terecht kunt voor reparaties van uw fiets en/of een goed advies voor het kopen van u nieuwe fiets/elektrische fiets.
Ons ervaren personeel staat borg voor een uitstekende dienstverlening in de vorm van deskundige adviezen en reparaties. Naast een uitgekiend assortiment fietsen,onderdelen,accessoires en kleding vindt u in onze winkel alles wat u nog meer fietsplezier kan bezorgen.
Tot snel bij Fietstotaal Giel Caris!


E-bike Speciaalzaak Aon De Stasie

Sphinxlunet 1
6221 JD Maastricht

Aan de Sphinxslunet 1 te Maastricht vindt u onze speciaalshop voor E-bikes. Hier kunt u terecht voor aanschaf en reparatie van de E-bike. U vindt een uitgebreid assortiment aan E-bikes van bekende merken zoals Cannondale, Kalkhoff, Gazelle, Sparta, Ecomo en Vogue. Onze gediplomeerde monteurs en verkopers staan tot uw dienst voor uitgebreid en deskundig advies betreffende de aanschaf of reparatie. En natuurlijk bestaat de mogelijkheid om een proefrit met een van de E-bikes te maken. Dus tot ziens in onze E-Bike Speciaalshop.