Framed

Adres informatie

Tromputte 10
6269 BC Margraten

Bij Framed draait alles om "beleving", wij voeren alle fietsen, kleding en accessoires van de Amerikaanse merken: Cannondale, Scott en GT Bikes, daarnaast zijn wij ook dealer van het Franse merk Look. Racefietsen, mountainbikes, e-bikes en urban fietsen van deze merken zijn bij ons volop aanwezig.

Waarbij we graag even de aandacht willen vestigen op het feit dat de e-bikes van Cannondale zowel in 2012 als in 2015 “e-bike van het jaar” zijn geworden.

Jij moet je goed voelen bij een merk en dat is precies waar we bij Framed de 'ruimte' voor maken.

Wij benaderen niet alleen de ‘bike’ als designobject, maar verstaan ook de kunst om aan jouw veeleisende fietswensen tegemoet te komen. Bij ons loop je geen fietswinkel binnen maar een ‘fashionstore’ met een levendig industriële ‘look and feel’. Framed is zeker geen museum of bibliotheek, bij ons moet er met volle teugen genoten kunnen worden. In onze ruime zaak presenteren we de fietsen en accessoires op unieke eigentijdse wijze tegen een witte achtergrond, zodat alle details mooi tot hun recht komen. De klant zal hierdoor een weloverwogen keuze uit de collectie kunnen maken en bij twijfel evt. nog een testrit maken.

Voor een deskundig advies en een optimale service moet je bij Framed zijn !!


Wil je graag een afspraak maken of een proefrit maken op een andere e-bike? Laat hier jouw gegevens achter.

Framed zal contact met je opnemen.