Sluyter Tweewielers Geleen

Adres informatie

Anjelierstraat 9
6163 CJ Geleen

Jo Sluyter Tweewielers is een fiets- en bromfietsenwinkel in het centrum van Lindenheuvel. Onze zaak werd in de jaren 30 van de vorige eeuw door mijn vader opgericht. Na enige verplaatsingen zijn wij sinds 1955 op het huidige adres aan de anjelierstraat 9 in Geleen-Lindenheuvel gevestigd. Hier vindt U stadsfietsen, kinderfietsen, brom- en snorscooters, accessoires en natuurlijk elektrische fietsen.


Al in een zeer vroeg stadium, namelijk sinds 1993, verkopen en repareren wij elektrische fietsen. Met bijna 25 jaar ervaring in de verkoop en het onderhoud van deze fietsen mogen wij gerust stellen dat wij tot de pioniers van dit product in Limburg behoren. Lange tijd hebben wij merken als Giant, Qwic en Puch verkocht waarvan wij nog steeds het onderhoud verzorgen, maar de ontwikkelingen van de laatste jaren hebben er toe geleid dat wij sinds 2014 het Duitse merk Victoria (http://www.victoria-fahrrad.de/nl/) voeren als hoofdmerk. Als goede tweede verkopen wij een fiets van het Nederlandse bedrijf Trenergy (https://www.trenergy.nl/).

De voorwiel aangedreven fietsen van Trenergy zitten met hun prijs van circa 1200 tot 1600 euro in het midden segment. Vanaf mei zal er ook een Trenergy met een zeer sterke middenmotor leverbaar worden voor 2200 euro.

De collectie van Victoria is met prijzen vanaf 1850 euro, met een Bosch middenmotor, concurrentieloos in het topsegment. Voor de meest verfijnde modellen loopt dit door tot 3000 euro. Gelijk uitgeruste modellen van de andere grote merken zijn vaak wezenlijk duurder of eenvoudiger uitgevoerd. Wie eenmaal een proefrit heeft gemaakt met een Victoria/Bosch e-bike zal niet snel meer met een andere fiets tevreden zijn. Het normale fietsgevoel van een achterwiel aangedreven fiets, maar dan met een duwtje in de rug, en het stijve en stugge frame zorgen voor een uitermate strak weggedrag dat U prettig zal verrassen. Verschil in stabiliteit tussen dames en herenframe is praktisch afwezig.

Door ons op deze twee merken te concentreren is het mogelijk het onderhoud, de nazorg, en de nascholing optimaal te laten werken. Weinig bedrijven in de regio hebben een zo'n lange staat van dienst met e-bikes.

Natuurlijk hebben wij van beide merken testfietsen tot Uw beschikking staan. Een e-bike kopen, zonder minimaal enige tientallen kilometers te rijden, is naar mijn mening niet mogelijk.


Hopelijk mogen wij U binnenkort in onze winkel ontmoeten en U informeren over onze e-fietsen.

Met vriendelijke groeten, Jos en Jo Sluyter.

Dit zijn de test e-bikes van Sluyter Tweewielers Geleen

Deze e-bikes kunt u bij deze rijwielhandelaar testen.

Victoria e-Trekking 7.3H

Victoria e-Trekking 7.3H

Maat: M (Lage instap)

Giant Prime E+ 1

Giant Prime E+ 1

Maat: XL (Herenframe)

Trenergy E-Relax-Pro

Trenergy E-Relax-Pro

Maat: M (Lage instap)


Wil je graag een afspraak maken of een proefrit maken op een andere e-bike? Laat hier jouw gegevens achter.

Sluyter Tweewielers Geleen zal contact met je opnemen.