Korting op jouw nieuwe fiets of e-bike

Maastricht Bereikbaar heeft samen met rijwielhandelaren in Zuid-Limburg een interessante korting samengesteld voor jouw nieuwe fiets of e-bike. Je krijgt de volgende voordelen:

7,5% korting

Op de adviesprijs met een minimale adviesprijs van € 500,-

Gratis

- Rijklaar maken 

- 1e onderhoudsbeurt na 3 maanden (exclusief slijtage onderdelen)

- 2e onderhoudsbeurt na 15 maanden (exclusief slijtage onderdelen)

50% korting

Op een ABUS IVEN of IVY kettingslot of een vergelijkbaar kettingslot.

Korting op een verzekering

Vraag bij de rijwielhandelaar naar de mogelijkheden

Voor deelnemers van Ontdek de e-bike

Wil je een fiets of e-bike met korting aanschaffen? Vraag dan hier jouw kortingsvoucher aan. Log in met je bestaande account en vraag de kortingsvoucher aan. Je kunt deze verzilveren bij één van de deelnemende rijwielhandelaren.

Inloggen

Niet deelgenomen aan Ontdek de e-bike?

Maar ben je wel werkzaam bij één van de partners van Maastricht Bereikbaar? En wil je een fiets of e-bike aanschaffen voor je woon-werkverkeer? Dan kun je hier een kortingsvoucher aanvragen. We hebben wel enkele gegevens van je nodig voordat je de voucher kunt aanvragen. Je kunt je alleen registreren met je zakelijk e-mailadres. Wil je weten of je werkzaam bent bij een partner van Maastricht Bereikbaar? Raadpleeg dan de website van Maastricht Bereikbaar.

Aanvragen


Voorwaarden en geldigheid kortingsvoucher

Na aanvraag van de voucher heb je tot 30 juni 2019 de tijd om met korting een nieuwe fiets of e-bike aan te schaffen. Daarna verloopt de geldigheid van de voucher. Deze kortingsactie is niet geldig in combinatie met:

- andere kortingsacties en/of aanbiedingen bij de rijwielhandelaar
- inruil van een tweedehands fiets of e-bike
- een fietsregeling van NFP (Nationale Fiets Projecten) of vergelijkbaar

 

E-bike verzekeren

De diefstal van e-bikes neemt jaarlijks helaas toe. Om deze reden worden steeds meer e-bike verzekerd tegen diefstal. Daarnaast zijn er nog aanvullende zaken die in de verzekering geregeld kunnen worden, te weten: beschadigingen (allrisk), pechservice, fiets- of verhaalrechtsbijstand en opzittende verzekeringen. Let hierbij ook op het feit dat er voor high speed e-bikes extra eisen van toepassing zijn.