Informatie voor de werkgever

Met Ontdek de e-bike laten we jouw medewerkers kennismaken met de e-bike als vervoermiddel voor het woon-werkverkeer. Als je als partner van Zuid-Limburg Bereikbaar meedoet, draag je bij aan de gezondheid van je medewerkers, een verlaagde CO2-uitstoot en een besparing op autokosten, zowel voor jou als voor jouw medewerkers. Een win-winsituatie!

Hoe werkt het?

Ontdek de e-bike is een full-service organisatie die verschillende e-bikes bij uw bedrijf plaatst. Samen met jou maken we afspraken over het aantal e-bikes, de totale probeerperiode en haal- en brengmomenten. Voordat het programma van start gaat, nodigen we jouw medewerkers uit om deel te nemen aan Ontdek de e-bike.

Start van de ontdekperiode

Medewerkers kunnen zich registreren en een e-bike reserveren voor een ontdekperiode van 1 week via ons online reserveringssysteem. Op de afgesproken dag (altijd een dinsdag of donderdag), leveren wij de e-bikes af en starten wij de ontdekperiode met een korte presentatie en instructie voor het gebruik van de e-bike. Vervolgens kunnen de medewerkers een proefrit maken en dragen we de e-bike aan de medewerker over. Alle voertuigen zijn goed verzekerd.

Eind van de ontdekperiode

Na de ontdekperiode vragen we jouw medewerker de e-bike over te dragen aan de volgende collega die deze gereserveerd heeft. Het is mogelijk om instructies voor de e-bike te bekijken via een online video of op de website. Na de afgesproken ontdekperiode komen wij de e-bikes weer ophalen. De medewerkers ontvangen feedback over hun e-bike reizen, informatie over aanschafmogelijkheden en eventueel informatie over de bedrijfsregelingen rondom de e-bike. 

Aanmelden

Ben je partner van Zuid-Limburg Bereikbaar, dan nemen wij contact met je op over het meedoen aan Ontdek de e-bike.