Probeer een e-bike:
hoe werkt het? Fiets


Ontdek de e-bike laat je ervaren of fluitend fietsen naar jouw werk bij je past. Ben je klaar voor 1 week gratis een e-bike proberen? We zetten nog eens op een rijtje hoe het werkt.

 

Jouw werkgever doet mee

Op de aanmeldpagina zie je of jouw werkgever meedoet. Daar vul je het online reserveringsformulier in via de knop 'Doe mee' bij jouw werkgever. Je ontvangt daarna per e-mail een bevestiging van ons. Vervolgens kun je inloggen met jouw eigen account. In het dashboard kun je kiezen wanneer en met welke e-bike je de probeerperiode wilt starten. 

Start van het programma 
Op de dag dat we de e-bikes brengen, vertellen we tijdens een startbijeenkomst over het 'Ontdek de e-bike' programma en we geven instructies over het gebruik van de e-bike. Vervolgens kun je een proefrit maken en dragen we de e-bike aan je over. Om de e-bike te mogen gebruiken ontvangen we graag een door jou ondertekend bruikleenformulier. Lees dit formulier eerst goed door zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Aanmelden Ontdek de e-bike

 

Jouw werkgever doet niet mee

Iedere forens die woont of werkt in Zuid-Limburg en die nu voornamelijk de woon-werkreis met de auto maakt, kan onder bepaalde voorwaarden gratis een e-bike proberen. Je vult het online reserveringsformulier in en ontvangt per e-mail een bevestiging van ons. Vervolgens kun je inloggen met jouw eigen account. In het dashboard kun je kiezen wanneer en met welke e-bike je de probeerperiode wilt starten. Je haalt de e-bike zelf op bij het Uitgiftepunt Cycle Center, daar helpen we je natuurlijk goed op weg. 

Ja, ik doe mee en probeer de e-bike

 

Week voorbij? 

Na de probeerperiode zijn we nieuwsgierig hoe je het e-biken hebt ervaren. Je ontvangt een korte enquête. Zodra we jouw feedback hebben ontvangen start onze uitdaging om je op de e-bike te houden! Natuurlijk bieden we je voordeel bij de aanschaf van een nieuwe e-bike, zie ook Koop een e-bike. Onderstaand een video over de ervaringen bij een van de Ontdek de e-bike acties.